Forum Wiedźmin Strona Główna
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZalogujShoutbox
Cześć Wam :D

Odpowiedz do tematu    Forum Wiedźmin Strona Główna » Przedstaw się! Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Cześć Wam :D
Autor Wiadomość
Demites
Poddawany Próbom

Ostrzeżenia: 0/5

Post Cześć Wam :D Zacytuj zaznaczone
Cześć Wam Very Happy
Mój najczęstszy nick na forach internetowych to Demites, na jednym jedynym forum mam Gorn, a na reszcie wcześniej podany ;] Parę dni temu po podkręceniu procesora wreszcie przeminął mi błąd z Wiedźminem, wywalający do Windowsa po rozmowie z Triss przed pogrzebem Leo i odtąd nie mogę się oderwać od gry Smile
Poza Wiedźminem lubię : Gothic, Worms, Thief, a także, choć mniej, Assassin`s Creed ;] Z opowiadań Sapkowskiego o Wiedźminie czytałem tylko niezbyt duży fragment jednego z opowiadań, ten opowiadający o przybyciu Wiedźmina i przemienieniu strzygi w królewnę, to było dołączone do oryginalnej wersji gry Very Happy Z książek najbardziej lubię Harry`ego Pottera, a z filmów Shreka, Władcę Pierścieni, także Harry`ego Pottera i Troję Wink

No i to chyba tyle o mnie... Smile

Sro Cze 18, 2008 15:56 Ogląda profil użytkownika Odwiedź stronę autora Numer GG
Odpowiedz do tematu    Forum Wiedźmin Strona Główna » Przedstaw się! Wszystkie czasy w strefie GMT + 6 Godzin
Strona 1 z 1

Skocz do: