|
| Autor |
Wiadomość |
SweeTix
Poddawany Próbom

Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 23 Skąd: Vengerberg Ostrzeżenia: 1/5 |
|
SweeTix to ja :* |
|
Hejka!
Mam na imię Gosssia i pochodzę z Karkowa. Na forum trafiłam przypadkowo. Po prostu napisałam w google 'Wiedźmin Forum' i kliknęłam. Tak się zaczęla moja przygoda z tym forum Książkę zaczęłam czytać jakiś miesiąc temu. Bez opowiadań. Odrazu saga. Może to nawet dobrze... Spodobała mi się i zwaliła niektore książki z podiumu. Np. Harry'ego Pottera :] Obecnie Wiedźmin zajmuje drugie mijesce, a jak tak dlaje pójdzie zajmie pierwsze. Usłyszałam kiedyś, że Polska literatura jest najlepsza. Zwymyślałam tą osobę... Teraz pójdę ja przepraszać. Kocham literaturę fantastyczną. Moją ulubioną bohaterką jest Yennefer, a bohaterem Geralt oczywiście. A teraz sensacja... Nie lubię Cirilli. Totalnie. Nie przypadła mi do gustu...
O mnie osobiście... Jestem ciemną blondynką [nie głupią], zielone oczy, wzrost średni. Wieku nie zdradzę, chyba że ktoś powi mi pierwszy. Charakterek mam, więc radzę mnie nie wkurzać... ;/ Umiem zalesć za skórę, o czym przekonały się nie jeden raz moje przyaciółki i siostra... Tak to ostatnie jest moją zmorą. Mam siostrę. Okropną. Płakać się chcę. Ale jak to ujęła Yen... Nie ma nic gorszego niż widok płaczącej czarodziejki. Chcesz coś jeszcze o mnie wiedzieć? Zapraszam - w.goszka@gmail.com lub sweetix19@gmail.com. Mozesz mnie znalesć także na blogu - sum.gtw.pl lub h-p-s-h-l.xx.pl. Ale jeżeli masz mnie wkurwia*, to lepiej nie pisz wogóle :* Dobra rada. Chętnie poznam new osoby, które bedą tak miłe i wprowadzą mnie na forum... :]
Maxz EDIT: Jeśli chcesz, żeby przkleństwa były ocenzorowane i widoczne - wygwiazdkuj ze dwie literki w środku. Poza tym, z tego co wiem to tu linków umieszczać nie wolno.
|
|
| Pon Maj 26, 2008 17:35 |
|
 |
|
|
 |
|
|