Forum Wiedźmin Strona Główna
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZalogujShoutbox
Tak jak wszyscy inni: Witajcie drodzy forumowicze !

Odpowiedz do tematu    Forum Wiedźmin Strona Główna » Przedstaw się! Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Tak jak wszyscy inni: Witajcie drodzy forumowicze !
Autor Wiadomość
Geralf
Legendarny Wiedźmin

Ostrzeżenia: 2/5

Post Tak jak wszyscy inni: Witajcie drodzy forumowicze ! Zacytuj zaznaczone
To nie jest już mój pierwszy post na tym forum ale i tak sie przedstawię. Mam na imię Marek. Lat mam 15 (w listopadzie stuknie mi 16. Hmm ... chyba by trzeba było zacząć sie za jakimś funduszem emerytalnym oglądać Very Happy ). Rodzony byłem w Polsce ale obecnie mieszkam za granicami naszego kraju z powodów powszechnie znanych. I to już od 3 lat (w Belgii jak by sie ktoś pytał). Bardzo lubię sporty walki a najbardziej Judo, ale sam uczę się TaKwan-Do (czyt. Tekłondo). Ze zwierzątek bardzo lubię psy i koty, ale bardziej te drugie gdyż są one bardziej podobne do mnie (uwalić sie gdzieś w ciepłym miejscu i spać Razz ). Jakie gry najbardziej lubię? Na to pytanie odpowiedziałem już w odpowiednim do tego dziale. Interesuję się komputerami i wszystkim co z nimi związane. Jak na razie siedzę w 2 gimnazjum (normalnie siedział bym w 3 ale jeden rok musiałem poświęcić na naukę języka Evil or Very Mad ). Obrałem kierunek na szkołę techniczną, ale w przyszłości zamierzam zmienić kierunek na I2CT (czyt. komputerową). No i z krótkiego na pozór przedstawienia sie wyszła całkiem niezła historyjka Very Happy .
Nie Kwi 06, 2008 03:50 Ogląda profil użytkownika Numer GG
Odpowiedz do tematu    Forum Wiedźmin Strona Główna » Przedstaw się! Wszystkie czasy w strefie GMT + 6 Godzin
Strona 1 z 1

Skocz do: