|
| Autor |
Wiadomość |
Luper
Doświadczony Wiedźmin

Dołączył: 23 Gru 2007 Posty: 411 Skąd: Poznań Ostrzeżenia: 0/5 |
|
Witam |
|
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Na imię mam Daniel i pochodzę z Poznania, jak z resztą widać przy każdym poście.
Niedawno, w idy marcowe obchodziłem chrystusowe... Jestem więc barrrrdzo stary i śmiało moge podzielić się z kimś, kto nie ma przewidzianego limitu wiekoweogo.
Z zawodu jestem chirurgiem. Specjalizuje się w problemach ginekologicznych. Myslę, że wybrałem swoją drogę życiową właściwie. Gdybym nie był chirurgiem mógłbym zostać tylko wiedźminem.
Uważam, że chirurgia to sztuka i dziękuje niebiosom, że mogłem uczyć się u geniuszy tej sztuki.
Oprócz "Wiedźmina" uwielbiam "BG2". Jestem fanatykiem starożytności, a w szczególnosci starożytnego Rzymu od zarania dziejów. Stąd właśnie wzieło się moje pseudo. Od Luperkali. Starożytnego święta w Rzymie.
Na dalszych miejscach znajdują się w moich zainteresowaniach piłka nożna, później języki, później film pokroju "Skazani na Showshank", "Zielona Mila", "300" i wiele innych. Nie pogardze książką i programami popularno-naukowymi. To tyle.
Aha. Mój avatar zrobiła znajoma z PWSP. Zrobiła mnie na "Leonardo di Caprio", ale wszyscy znajomi mówią, że dużo sie nie pomyliła. Cóż przeboleje...
_________________ Po Dun-Dare nie śmiał się już nikt. |
|
| Pią Mar 21, 2008 00:06 |
|
 |
|
|
 |
|
|