|
| Autor |
Wiadomość |
Czajnik
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 15 Lut 2008 Posty: 1354 Skąd: Creyden/Kraków Ostrzeżenia: 0/5 |
|
Witam |
|
Nazywam się Piotr, mam 19 lat. Nick wziął się z pewnego produktu AGD, który przypadkiem nazywał się "Piotruś" (ech, kumple xP). Jestem studentem UJ.
Z zainteresowań muszę na pierwszym miejscu wymienić historię - moją życiową pasję. Następnie leci już raczej standardowo - włochaty czworonóg i opieka nad nim, narty, koszykówka, książki (niekoniecznie fantasy, w tej kwestii mam pewien rozrzut gatunkowy), filmy (klimatyczne kino gangsterskie, czyli głównie Pacino i De Niro w swych życiowych rolach, i przygodowe), muzyka, o której szerzej rozpisałem się w stosownym temacie, podróżowanie (głównie dzięki rodzicom i mojej trzeciej z kolei pasji, ale teraz planuje wyjeżdżać gdzieś indziej, niż w Alpy) i last but not least, gry komputerowe. Poza Wiedźminem, seria Gothic, Thief, GTA, Hitman i wszelkiej maści strategie czasu rzeczywistego ze świetnym Warcraftem na czele.
_________________ I creep across the land |
|
| Pią Mar 21, 2008 13:22 |
 |
 |
|
|
 |
|
|