| Autor |
Wiadomość |
A'taeghane
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 09 Sty 2008 Posty: 1881 Skąd: Zerrikania Ostrzeżenia: 0/5 |
|
Grupy |
|
Ostatnio, jak pewnie zauważyliście na forum pojawiły się nowe grupy. Przynależność do danej grupy to pewnego rodzaju przywilej. By ubiegać się o członkowstwo trzeba wytoczyć dowody, świadczące o prawomocnym ubieganiu się o przynależność do danego ugrupowania. Można także zgłaszać propozycje przyjęcia do danej grupy innego użytkownika z racji, na przykład, pomocy w zawiłościach fabuły. Każda grupa wymaga innego rodzaju aktywności na forum. Na chwilę obecną na forum jest 6 grup Są to:
Heroldzi to aktywni, rozgłaszający najnowsze newsy z Wiedźmińskiego Świata użytkownicy, udzielający się w dziale Newsy.
Wymagania minimalne: wielokrotne informowanie innych userów o najnowszych, ciekawych wiadomościach dotyczących gry Wiedźmin.
Mówcy to aktywne na forum, pomocne osoby z chęcią inicjatywy i "świeżymi" pomysłami.
Wymagania minimalne: 500 postów na koncie oraz aktywne uczestniczenie w życiu forum.
Skryby to nienaganni znawcy Sagi Wiedźmińskiej, jak i fani wszystkiego, co z Wiedźminem związane.
Wymagania minimalne: 50 pkt w temacie Wiedźmiński Quiz oraz aktywne uczestnictwo w dziale Wiedźmin - Książki, Opowiadania, Serial i Film.
Mentorzy to udzielający się na forum Pomoc w Świecie Wiedźmina userzy, pomagający innym graczom w pokonywaniu zawiłości fabuły gry.
Wymaganie minimalne: wielokrotna pomoc innym użytkownikom, w problemach dotyczących pokonania fabuły gry.
Technicy to udzielający się w dziale Problemy Techniczne userzy, pomagający innym graczom w problemach technicznych, błędach gry i konfiguracji sprzętowej.
Wymaganie minimalne: wielokrotna pomoc innym użytkownikom, w problemach dotyczących spraw technicznych.
Trubadurzy to osoby zabawiający innych użytkowników w działach Off-Topic, Karczma, czy w ShoutBoxie.
Wymagania minimalne: poczucie humoru .
Propozycje dotyczące powstania nowych grup, a także propozycje dołączenia do jakiejś już istniejącej prosimy zgłaszać w tym temacie. Wszelkie bezpodstawne propozycje przyłączenie do danej grupy oraz SPAM będą karane ostrzeżeniami.

Ostatnio zmieniony przez A'taeghane dnia Pon Lip 14, 2008 20:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Wto Lip 08, 2008 18:40 |
|
 |
|
|
 |
Vares
Wiedźmin Mod

Dołączył: 16 Lis 2007 Posty: 1424 Skąd: Bielawa\Kaedwen Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
 |
 |
50 pkt w temacie Wiedźmiński Quiz |
Czyli nawet jakby sam Andrzej Sapkowski się zarejestrował, to nie ma szans być uznany za znawcę bo nie grał w Quiz?
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Vарэс - to ja, to ja xD |
|
| Wto Lip 08, 2008 18:56 |
 |
 |
A'taeghane
Legendarny Wiedźmin

|
|
|
 |
 |
Czyli nawet jakby sam Andrzej Sapkowski się zarejestrował, to nie ma szans być uznany za znawcę bo nie grał w Quiz? |
Ym... jak się AS zarejestruje to zrobimy wyjątek.
| Wto Lip 08, 2008 19:02 |
|
 |
Vax
Mistrz Wiedźmiński

Dołączył: 17 Lut 2008 Posty: 956 Skąd: Sandomierz/Oxenfurt Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
A czy mozna należeć do paru grup jednocześnie?
_________________ Nawet Wiedźmin nie jest w stanie ugasić Wiecznego Ognia.....
"Myślę, więc jestem" - Kartezjusz |
|
| Wto Lip 08, 2008 19:15 |
 |
 |
A'taeghane
Legendarny Wiedźmin

|
|
|
Tak, jak się postarasz to nawet do wszystkich.
| Wto Lip 08, 2008 19:47 |
|
 |
Rod
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 25 Sty 2008 Posty: 3265 Skąd: Redania/Bolesławiec Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
A kiedy będzie można do nich dołączyć?
_________________ Pragniesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźmina.
Grafitti na murze Katedry Prawa Uniwersytetu w Oxenfurcie |
|
| Wto Lip 08, 2008 19:48 |
|
 |
A'taeghane
Legendarny Wiedźmin

|
|
|
Jak chcesz to możesz już. Tylko podaj do której, dlaczego akurat do tej i co zrobiłeś, że chcesz się tam dostać.
| Wto Lip 08, 2008 19:50 |
|
 |
Grzesiek313
Wiedźmin

Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
| Wto Lip 08, 2008 19:52 |
 |
 |
Rod
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 25 Sty 2008 Posty: 3265 Skąd: Redania/Bolesławiec Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Mentorzy -> dlaczego? A na czym innym zdobyłem ok. 1000 postów niż udzielaniu się w "pomocy"? xD Czemu chcę się tam dostać? Gdzieś wypadałoby na początek a tam mam największe szanse
Będę się starał teraz dołączyć do Skrybów, muszę tylko jeszcze zdobyć 3 punkty w quizie
Maxz, mógłbyś rozszerzyć zasługi Mówcy? Opis niewiele mówi
_________________ Pragniesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźmina.
Grafitti na murze Katedry Prawa Uniwersytetu w Oxenfurcie |
|
| Wto Lip 08, 2008 19:54 |
|
 |
Vax
Mistrz Wiedźmiński

Dołączył: 17 Lut 2008 Posty: 956 Skąd: Sandomierz/Oxenfurt Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Ja bym chciał należeć do Mówców. Dlaczego? Po prostu chce pomóc jakimś osobom jeżeli się o to zwrócą, jestem wygadany jak na mówcę i po prostu lubię to forum . Nie wiem czyto wystarczy, ale zobaczymy .
_________________ Nawet Wiedźmin nie jest w stanie ugasić Wiecznego Ognia.....
"Myślę, więc jestem" - Kartezjusz |
|
| Wto Lip 08, 2008 22:04 |
 |
 |
Malbert
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 1283 Skąd: Kaedwen Ostrzeżenia: 1/5 |
|
|
|
Ja również do Mówców. Brakuje mi trochę postów, ale zdążę nadrobić Jestem chyba aktywny na forum i bardzo je lubię. Poza tym zauważyłem jedną rzecz... Jak kliknęłem na grupy wtedy pokazało mi się okno i był wybór na dołączenie do Mod Teamu więc rozumiem że są nabory czy jak?
Może na razie za mało na mówcę ale zobaczymy (Mój post podobny jest do Vaxa) 
_________________ Tak po prostu, po wiedźmińsku...
http://pl.youtube.com/watch?v=grrrXWY1BZM
(...)"Szukają zwycięstwa rozbite oddziały..." |
|
| Wto Lip 08, 2008 22:28 |
|
 |
Jarek
Site Admin

Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 1653 Skąd: NS/Brugge Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Nie ma naboru do Mod Teamu. To jakiś błąd 
_________________ Geralt z Rivii - porządny gość
 |
|
| Wto Lip 08, 2008 23:58 |
|
 |
Geralf
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 05 Kwi 2008 Posty: 1710 Skąd: B/Antwerpia Ostrzeżenia: 2/5 |
|
|
|
Mógł bym zostać Mówcą gdyż: Posiadam dwa razy więc postów niż jest wymagane (musiałem poprawić sobie samopoczucie ), jestem aktywnym userem i nie zamierzam tego zmienić, pomagam userom w miarę moich możliwości.
Jeśli to nie zostanie rozpatrzone to mogę również dołączyć do Trubadurów. Chyba nie muszę pisać czemu a w Wspólnym opowiadaniu się nadrobi zaległości .
| Sro Lip 09, 2008 15:34 |
 |
 |
Malbert
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 1283 Skąd: Kaedwen Ostrzeżenia: 1/5 |
|
|
|
No i do trubadurów tak jak napisał Geralf. Chyba również nie trzeba tłumaczyć dlaczego, a postów do mówcy trochę mi brakuje ale się to nadrobi 
_________________ Tak po prostu, po wiedźmińsku...
http://pl.youtube.com/watch?v=grrrXWY1BZM
(...)"Szukają zwycięstwa rozbite oddziały..." |
|
| Sro Lip 09, 2008 15:36 |
|
 |
Geralf
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 05 Kwi 2008 Posty: 1710 Skąd: B/Antwerpia Ostrzeżenia: 2/5 |
|
Dziwna rzecz |
|
Czy wy też zauważyliście że do nowych grup należą tylko modzi? Trochę bez sensu*. Bo skoro tylko oni tam należą to równie dobrze mógł zostać sam Mod Team.
*Sens bez sensu nie ma sensu, każdy bezsens ma swój sens. (taki mały offtop )
| Pon Lip 14, 2008 01:07 |
 |
 |
|