|
| Autor |
Wiadomość |
hjr
Site Admin

Dołączył: 08 Lis 2007 Posty: 52 Skąd: Pyrlandia Ostrzeżenia: 0/5 |
|
Rezygnacja Roda |
|
W dniu dzisiejszym na osobistą prośbę Roda, zostaje on pozbawiony rangi moderatora. Jest to decyzja tylko i wyłącznie Roda więc proszę nie posądzać ekipy o jakieś machlojki . Jak wiele pracy i serce w działalność forum włożył Rod to chyba każdy wie, więc ja jako pierwszy chylę czoła i dziękuje bardzo za współpracę. Jako wyróżnienie dodałem Roda do specjalnej grupy "Zasłużeni" gdzie będą trafiały specjalne osobistości tego forum.
_________________ Nie samym Wiedźminem człowiek żyje. Odwiedź www.ps2forum.pl - wszystko o PlayStation 2. |
|
| Sob Sie 16, 2008 21:33 |
|
 |
|
|
 |
Czajnik
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 15 Lut 2008 Posty: 1354 Skąd: Creyden/Kraków Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
No to się nam mod team zmniejszył do Jarka i Maxza. Cóż, szkoda, że Rod zrezygnował z moderowania, bo wychodziło mu to nader dobrze. Ale Rod nie odchodzi w końcu z forum, więc nie ma się co smucić. Zresztą, Rod, Twój wkład włożony w to forum na długo zapadnie w pamięci.
PS. Jak się czujesz w cywilu? 
_________________ I creep across the land |
|
| Sob Sie 16, 2008 22:09 |
 |
 |
Jarek
Site Admin

Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 1653 Skąd: NS/Brugge Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Powiem tak - nigdy bym się tego nie spodziewał. Tak, to dla mnie swoisty szok. No ale niestety, tak jest. To twoja decyzja. Nie będę tu mówił, że to jest wielka strata, utracić takiego kolegę z ModTeamu i takiego moderatora. No cóż, pozostaje mi tylko życzyć ci powodzenia i mam nadzieję, że chociaż nie będziesz modem - nie odjedziesz z forum i będziesz się dalej udzielał.
Dokładnie taki post napisałem w VipRoomie. Ale tu dopiszę jeszcze coś.
Pisząc tego posta, piszę go ze smutkiem. Nie będę mógł już liczyć na twoją jakże dobrą pomoc w moderowaniu. Zgadza się, popełniałeś błędy, ale jednak twoje zasługi względem forum są nieocenione.
W imieniu całego Mod Teamu, i forumowiczów, dziękuję za włożoną dla nas pracę w forum!
_________________ Geralt z Rivii - porządny gość
 |
|
| Sob Sie 16, 2008 23:02 |
|
 |
Rod
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 25 Sty 2008 Posty: 3265 Skąd: Redania/Bolesławiec Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Nie spodziewałem się tak miłych słów, naprawdę
Udzielać się będę tak jak dawniej lecz już nie jako moderator a zwykły użytkownik.
A teraz parę słów do członków Mod Teamu... Także do tych, którzy odeszli ale może kiedyś zajrzą do tego tematu. I mam taką nadzieję.
Praca z wami była prawdziwą przyjemnością, nic dodać nic ująć.
Jestem także wdzięczny i zaszczycony wyróżnieniem mnie poprzez przyjęcie do grona zasłużonych użytkowników.
Chciałbym także abyście wiedzieli dlaczego zrezygnowałem. Na pewno nie z powodu nudy, pracę tu potraktowałem jako bardzo ciekawe doświadczenie. Teraz wolałem dać szansę innym. Muszę także w tym roku zastanowić się jaką szkołę wybrać na dalszą edukację. A to ważny wybór. Tak... to chyba najlepsze wytłumaczenie.
Kto wie, może kiedyś wrócę...
_________________ Pragniesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźmina.
Grafitti na murze Katedry Prawa Uniwersytetu w Oxenfurcie |
|
| Nie Sie 17, 2008 00:01 |
|
 |
|
|