|
| Autor |
Wiadomość |
allado
Przybłąkany
Ostrzeżenia: 0/5 |
|
Laboratorium wiedzminów - problem |
|
Witam. jestem początkujacym graczem Wiedzmina i odrazu mam taki problem nie wiem kompletnie co jest grane a mianowicie tak zacytuje tutaj czesc solucji ...
W laboratorium Leo zaprowadzi cię do Kręgu Żywiołów (1), w którym przypomnisz sobie jak składa się Znak Aard. Wykorzystaj go, by oczyścić drogę powrotną. Twoim celem jest dziedziniec.Po dotarciu na miejsce porozmawiaj z Vesemirem...
i wszystko jest fajnie tylko jak wychodze na dziedziniec z nikim nie moge porozmawiac i nie mam zadnego filmiku ? co jest czy ktos moze pomoc bo nie wiem co dalej robic jak grac. poprostu wszyscy wiedzmini stoja i nic.
PROSZE O POMOC z GORY DZIEKUJE
|
|
| Pią Wrz 12, 2008 01:57 |
|
 |
|
|
 |
Rod
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 25 Sty 2008 Posty: 3265 Skąd: Redania/Bolesławiec Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Gra oryginalna? Jak wersja patcha?
_________________ Pragniesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźmina.
Grafitti na murze Katedry Prawa Uniwersytetu w Oxenfurcie |
|
| Pią Wrz 12, 2008 02:01 |
|
 |
allado
Przybłąkany
Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Gra oryginalna bede mogl sprawdzic jak wersja pacha pozniej a wersja gry 1.3.xxxx
EDIT: posiadam aktualizacje do wersji 1.3.0.1198
jarek136ns EDIT: Używaj opcji zmień. Pisz poprawnie. Błędy poprawiłem na czerwono.
|
|
| Pią Wrz 12, 2008 14:05 |
|
 |
Widar6
Uczeń Wiedźmiński

Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 87 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Sprobuj zagrac od nowa, i nie graj z solucja/poradnikiem bo cala przyjemnosc Ci ucieknie z gry.
Gorzałt: Witam serdecznie w gronie użytkowników. Mam wielką nadzieję, że posty będziesz pisał tak jak ten. Bo przez ten z daleka widać, że dbasz o j. polski. Oby tak dalej. Życzę miłego pobytu na forum wiedźmin. Jak chcesz coś powiedzieć pisz na PW.
_________________ Nieznajomy nie był stary, ale włosy miał prawie zupełnie białe. Pod płaszczem nosił wytarty skórzany kubrak, sznurowany pod szyją i na ramionach. Kiedy ściągnął swój płaszcz, wszyscy zauważyli, że na pasie za plecami miał miecz. |
|
| Sob Gru 13, 2008 13:33 |
 |
 |
Geralt Rzeźnik z Blaviken
Początkujący Wiedźmin

Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 102 Skąd: Morąg Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Zgadzam sie z Widarem6 cała przyjemność ci ucieknie a co do postu to nie wiem o co chodzi ja wyszłem z laboratorium był filmik i czy mam iść walczyć z savollą czy z przerazą nie wiem nie potrafie pomóc 
_________________ Ha Ha Ha bardzo śmieszne jeszcze chcesz pogadać czy możemy już się zacząć zabijać ? |
|
| Nie Sty 04, 2009 22:51 |
 |
 |
|
|