Forum Wiedźmin Strona Główna
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZalogujShoutbox
Laboratorium wiedzminów - problem

Odpowiedz do tematu    Forum Wiedźmin Strona Główna » Prolog Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Laboratorium wiedzminów - problem
Autor Wiadomość
allado
Przybłąkany

Ostrzeżenia: 0/5

Post Laboratorium wiedzminów - problem Zacytuj zaznaczone
Witam. jestem początkujacym graczem Wiedzmina i odrazu mam taki problem nie wiem kompletnie co jest grane a mianowicie tak zacytuje tutaj czesc solucji ...

W laboratorium Leo zaprowadzi cię do Kręgu Żywiołów (1), w którym przypomnisz sobie jak składa się Znak Aard. Wykorzystaj go, by oczyścić drogę powrotną. Twoim celem jest dziedziniec.Po dotarciu na miejsce porozmawiaj z Vesemirem...

i wszystko jest fajnie tylko jak wychodze na dziedziniec z nikim nie moge porozmawiac i nie mam zadnego filmiku ? co jest czy ktos moze pomoc bo nie wiem co dalej robic jak grac. poprostu wszyscy wiedzmini stoja i nic.

PROSZE O POMOC z GORY DZIEKUJE

Pią Wrz 12, 2008 01:57 Ogląda profil użytkownika
Rod
Legendarny Wiedźmin

Post Zacytuj zaznaczone
Gra oryginalna? Jak wersja patcha?

Grafitti na murze Katedry Prawa Uniwersytetu w Oxenfurcie
Pią Wrz 12, 2008 02:01 Ogląda profil użytkownika
allado
Przybłąkany

Post Zacytuj zaznaczone
Gra oryginalna bede mogl sprawdzic jak wersja pacha pozniej a wersja gry 1.3.xxxx

EDIT: posiadam aktualizacje do wersji 1.3.0.1198

jarek136ns EDIT: Używaj opcji zmień. Pisz poprawnie. Błędy poprawiłem na czerwono.

Pią Wrz 12, 2008 14:05 Ogląda profil użytkownika
Widar6
Uczeń Wiedźmiński

Post Zacytuj zaznaczone
Sprobuj zagrac od nowa, i nie graj z solucja/poradnikiem bo cala przyjemnosc Ci ucieknie z gry.

Gorzałt: Witam serdecznie w gronie użytkowników. Mam wielką nadzieję, że posty będziesz pisał tak jak ten. Bo przez ten z daleka widać, że dbasz o j. polski. Oby tak dalej. Życzę miłego pobytu na forum wiedźmin. Jak chcesz coś powiedzieć pisz na PW.

Nieznajomy nie był stary, ale włosy miał prawie zupełnie białe. Pod płaszczem nosił wytarty skórzany kubrak, sznurowany pod szyją i na ramionach. Kiedy ściągnął swój płaszcz, wszyscy zauważyli, że na pasie za plecami miał miecz.
Sob Gru 13, 2008 13:33 Ogląda profil użytkownika Numer GG
Geralt Rzeźnik z Blaviken
Początkujący Wiedźmin

Post Zacytuj zaznaczone
Zgadzam sie z Widarem6 cała przyjemność ci ucieknie Smile a co do postu to nie wiem o co chodzi ja wyszłem z laboratorium był filmik i czy mam iść walczyć z savollą czy z przerazą nie wiem nie potrafie pomóc Sad

Nie Sty 04, 2009 22:51 Ogląda profil użytkownika Numer GG
Odpowiedz do tematu    Forum Wiedźmin Strona Główna » Prolog Wszystkie czasy w strefie GMT + 6 Godzin
Strona 1 z 1

Skocz do: