|
| Autor |
Wiadomość |
Kaszalot
Początkujący Wiedźmin

Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 104 Skąd: Warszawa Ostrzeżenia: 0/5 |
|
Gra w Kości |
|
mam taki problem zagralem z zoltanem ale nie moge z odo harenem i mikulem co zrobic aby zagrali ze mna plz o pomoc
_________________ wiedzmin wymiata |
|
| Czw Sie 14, 2008 12:33 |
|
 |
|
|
 |
Gorzałt
Wiedźmin Mod

Dołączył: 11 Sie 2008 Posty: 566 Skąd: Góry Sine / Inowrocław Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Jak będziesz z nimi gadał o kościach to na panelu powinna pojawić się taka ikona z ręką wyrzucającą kości. Jak na nią klikniesz to powinno Ci pójść. Być może też nie możesz grać bo jesteś jeszcze za słaby i powinieneś pograć z trochę słabszymi przeciwnikami.
| Czw Sie 14, 2008 12:40 |
 |
 |
Kaszalot
Początkujący Wiedźmin

Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 104 Skąd: Warszawa Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
nom ale oni mnie odsyłaja mnie do wielebnego lub zoltana a tej reki nie ma a oni sa słabi
_________________ wiedzmin wymiata |
|
| Czw Sie 14, 2008 12:43 |
|
 |
Gorzałt
Wiedźmin Mod

Dołączył: 11 Sie 2008 Posty: 566 Skąd: Góry Sine / Inowrocław Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Spróbuj wykonać dla nich zadania a potem z nimi pograć. I ty nie bądź taki pewien że oni są słabi.
| Czw Sie 14, 2008 12:48 |
 |
 |
Rod
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 25 Sty 2008 Posty: 3265 Skąd: Redania/Bolesławiec Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Musisz zagrać z Zoltanem (na próbę), a potem zapytać się go "Czy to zyskowne/Czy da się z tego wyżyć?", wtedy opowie ci o innych graczach i będziesz mógł z nimi grać
_________________ Pragniesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźmina.
Grafitti na murze Katedry Prawa Uniwersytetu w Oxenfurcie |
|
| Czw Sie 14, 2008 15:12 |
|
 |
|
|