|
| Autor |
Wiadomość |
kuboleo
Przybłąkany
Ostrzeżenia: 0/5 |
|
Nie mogę zrobić "Eliksiru z oka przerazy" |
|
Ma taki problem nie mogę zrobić "Mikstury z Oka Przerazy" mimo, że mam przy sobie wszystkie niezbędne składniki. Czy potrzeba do tego "Białej Mewy"??
|
|
| Sob Lut 23, 2008 00:56 |
|
 |
|
|
 |
kryha xXx
Przybłąkany
Ostrzeżenia: 1/5 |
|
|
|
ile masz wolnych miejsc na składniki może masz za dużo składników a tylko 3 wolne miejsca.
|
|
| Sob Lut 23, 2008 01:01 |
|
 |
Ver
Początkujący Wiedźmin

Dołączył: 20 Lis 2007 Posty: 137 Skąd: Tam gdzie śmierć zwiastują białe kruki. Ostrzeżenia: 1/5 |
|
|
|
Alkoholu - bazy. Może być nią Biała Mewa.
|
|
| Sob Lut 23, 2008 01:02 |
|
 |
Majek
Wiedźmin
|
|
|
Na mutageny potrzebujesz bazy bardzo dobrej jakosci, poniewaz sa to mikstury 5-cio skladnikowe. Zazwyczaj alkohoole, ktore znajdujesz w grze sa zwyklymi baza lub bazami dobrej jakosci (ale nie bardzo dobrej), czyli pozwalaja uwazyc eliksir 3 i 4-ro skladnikowy. Baze bardzo dobrej jakosci ciezko znalesc, chociaz kilkanascie flaszek udalo mi sie utrafic. Jak nie masz takiej pod reka, zrob mutagen na bazie Bialej Mewy. W ogole dobrze jest miec przy sobie kilka flaszek tego halucynogenu. Czasem Ci zabraknie lepszego alkoholu, wtedy zawsze mozesz uzyc Bialej Mewy.
|
|
| Sob Lut 23, 2008 01:05 |
 |
 |
Rod
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 25 Sty 2008 Posty: 3265 Skąd: Redania/Bolesławiec Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
 |
 |
Ma taki problem nie mogę zrobić "Mikstury z Oka Przerazy" mimo, że mam przy sobie wszystkie niezbędne składniki. Czy potrzeba do tego "Białej Mewy"?? |
A recepturę znasz? Może jej nie przeczytałeś?
 |
 |
Baze bardzo dobrej jakosci ciezko znalesc |
Eee nie jest tak źle. U Abigail, druidów, Pustelnika i Kalksteina kupiłem całkiem dużo takich alkoholi.
_________________ Pragniesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźmina.
Grafitti na murze Katedry Prawa Uniwersytetu w Oxenfurcie |
|
| Pon Lut 25, 2008 00:46 |
|
 |
Selm
Wiedźmin

Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 207 Skąd: z zadupia ( znaczy się Radomia ) Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Nie mówiąc już o karczmach.
_________________ Sentencyja z Wiedźmina... humm.... wiem, coś o mieczu i przeznaczeniu!
"Miecz jest niczym..."... ee, nędzne. |
|
| Pon Lut 25, 2008 02:16 |
 |
 |
Majek
Wiedźmin
|
|
|
Wlasciwie Rod ma racje. Faktycznie u "specjalistow" mozna kupic bazy bardzo dobrej jakosci. Natomiast w karczmach, to raczej ich nie uswiadczysz. Tam oferta konczy sie na gorzalkach wszelakich, czyli bazach zwyklych lub dobrej (ale nie bardzo dobrej jakosci).
|
|
| Pon Lut 25, 2008 14:42 |
 |
 |
Sir_Killer
Poddawany Próbom
|
|
|
ja tam osobiście wszelkie alkohole, które są bazą przerabiam sukcesywnie w Białe Mewy i nie mam problemów z robieniem jakichkolwiek eliksirów 
_________________ una salus victis |
|
| Pon Lut 25, 2008 15:04 |
|
 |
kuboleo
Przybłąkany
|
|
|
Już zrobiłem musiałem użyć do tego Białej Mewy bo na innych alkoholach mi nie wychodziło. Dzięki za rady i chyba będę robił jak Sir_Killer
Maxz Edit: Wszystko wyjaśnione. Temat zamykam.
|
|
| Pon Lut 25, 2008 19:05 |
|
 |
|
|