| Autor |
Wiadomość |
festyn
Poddawany Próbom
Ostrzeżenia: 0/5 |
|
Wybór |
|
Mam pytanie odnośnie fabuły. W prologu mogłem wybrać czy walczyć z przerazą czy z magiem w laboratorium. Wybrałem przerazę i teraz jestem na moście gdzie ubiłem morderców. Jest pokazana scenka w której Geralt przezywa swoje rozterki i opowiada że wybrał walkę z przerazą. I tutaj pojawia się moje pytanie, jak wyglądałby przerywnik gdybym poszedł wtedy do laboratorium?
|
|
| Sro Gru 03, 2008 20:19 |
|
 |
|
|
 |
Vares
Wiedźmin Mod

Dołączył: 16 Lis 2007 Posty: 1424 Skąd: Bielawa\Kaedwen Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Powinno to być napisane w poradniku. Tak w ogóle, to jak skończysz grę, przejdź ją jeszcze raz, w tedy się dowiesz.
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Vарэс - to ja, to ja xD |
|
| Sro Gru 03, 2008 20:24 |
 |
 |
SzymonG
Początkujący Wiedźmin

Dołączył: 17 Lis 2007 Posty: 185 Skąd: Rivia Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
o ile dobrze pamiętam to jest scenka jak ucieka jakiś tam naukowiec i ten zły koleś przez portal ( nie wiem jak oni mają na imie bo rok temu przechodzilem ) ale ręki uciąć sobie nie dam
_________________ www.wow-europe.com ^^
Jestem legendą Narzucam wam swą wiarę w Brutalność adminów i modów BUEEE, a teraz bóóóóójcie się bo oto powiadam wam że nadeszły mroczne czasy panowania adminów i modów z kręgu Wróblarzy ^^ Bu |
|
| Sro Gru 03, 2008 20:27 |
 |
 |
Malbert
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 1283 Skąd: Kaedwen Ostrzeżenia: 1/5 |
|
|
|
 |
 |
jakiś tam naukowiec i ten zły koleś przez portal |
To było obojętnie od tego czy walczyło się z przerazą czy z Savollą 
_________________ Tak po prostu, po wiedźmińsku...
http://pl.youtube.com/watch?v=grrrXWY1BZM
(...)"Szukają zwycięstwa rozbite oddziały..." |
|
| Sro Gru 03, 2008 21:57 |
|
 |
SzymonG
Początkujący Wiedźmin

Dołączył: 17 Lis 2007 Posty: 185 Skąd: Rivia Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Aha no to widać że przechodziłem rok temu Ale jeśli wprowadziłem w błąd to przepraszam 
_________________ www.wow-europe.com ^^
Jestem legendą Narzucam wam swą wiarę w Brutalność adminów i modów BUEEE, a teraz bóóóóójcie się bo oto powiadam wam że nadeszły mroczne czasy panowania adminów i modów z kręgu Wróblarzy ^^ Bu |
|
| Sro Gru 03, 2008 22:07 |
 |
 |
maciek241
Poddawany Próbom
|
|
|
jeśli walczysz z przerazą wiesz co będzie (ja nie pamiętam) a jeśli z Savollą to salamandra nie zdobędzie wszystkich mutagenów, i będzie chciała wykorzystać Kalksteina (czy jakoś tak) , a podczas walki na moście nie będzie zmutowanego psa. według mnie lepiej wybrać to drugie rozwiązanie 
_________________ "Na pohybel skurwysynom" |
|
| Sro Gru 03, 2008 22:11 |
|
 |
Gorzałt
Wiedźmin Mod

Dołączył: 11 Sie 2008 Posty: 566 Skąd: Góry Sine / Inowrocław Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
 |
 |
nie zdobędzie wszystkich mutagenów |
Oni nie zdobywali mutagenów tylko wiedźmińskie tajemnice (dokumenty)
Natomiast przy wyborze chronienia podziemi - Azar nie zabiera przyrządów do tworzenia. Dlatego chce je wymusić od Kalksteina.
| Sro Gru 03, 2008 22:20 |
 |
 |
Gvvynbleidd
Początkujący Wiedźmin
Dołączył: 19 Wrz 2008 Posty: 200 Skąd: mnie znasz?? Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
 |
 |
To było obojętnie od tego czy walczyło się z przerazą czy z Savollą Wink |
Nie jest to obojętne-Jeśli walczyłęś w przerazą, na moście jest piesek, jeśli z Savollą pieska nie ma;)
|
|
| Sro Gru 03, 2008 22:27 |
 |
 |
maciek241
Poddawany Próbom
|
|
|
mutageny i eliksiry też kradną, np w prologu gdy Leo umiera ten najstarszy wiedźmin nie może znaleść dekotu rafarda białego, ale cała fabuła kręci się wokół receptór ,bo te kilka eliksirów nie jest ważne
_________________ "Na pohybel skurwysynom" |
|
| Sro Gru 03, 2008 23:01 |
|
 |
Gorzałt
Wiedźmin Mod

Dołączył: 11 Sie 2008 Posty: 566 Skąd: Góry Sine / Inowrocław Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Nie zgodzę się z przedmówcą. Azarowi nie zależało na eliksirach bo sam sobie mógł je zrobić kradnąc przepisy. Ale jeżeli zauważyłeś. Członkowie Salamandry wszystko rozrzucali. Widać to na filmach. Nie dziwne, że Vesemir nie mógł znaleźć Eliksiru.
| Sro Gru 03, 2008 23:15 |
 |
 |
Omen
Doświadczony Wiedźmin

Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 532 Skąd: Lublin Ostrzeżenia: 1/5 |
|
|
|
Dokładnie. Azarowi zależało po prostu na tym jak przeprowadzić mutację. Zdobył informację. I gdyby nie to, ze go powstrzymaliśmy podczas walki w Kaer Morhen to i sprzęt.
| Sro Gru 03, 2008 23:22 |
 |
 |
festyn
Poddawany Próbom
|
|
|
Skoro jest to temat o wyborach to co myślicie o osądzie Abigail? Wydaje mi się że jest niewinna. Skoro sam Alvin powiedział że to Wielebny kazał mu przyjść do Salamander nie może wskazywać to na jego niewinność. Z drugiej strony zastanawia laleczka w domu Abigail. A wy co wybraliście i jak uważacie ?
| Sro Gru 03, 2008 23:32 |
|
 |
Omen
Doświadczony Wiedźmin

Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 532 Skąd: Lublin Ostrzeżenia: 1/5 |
|
|
|
Wisi mi to jaka jest Abigail ;p Dokonałem dwóch wyborów. Bo kilka arzy przechodziłem grę. I jakoś bardzo nie odczułem różnic ;p
| Sro Gru 03, 2008 23:37 |
 |
 |
Gorzałt
Wiedźmin Mod

|
|
|
Laleczka VooDoo która znajdowała się w domu Abigail służyła do odstraszania kupca (zapomniałem jak się nazywa) który pomylił dom Abigail z Bordelem.
| Sro Gru 03, 2008 23:41 |
 |
 |
Malbert
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 1283 Skąd: Kaedwen Ostrzeżenia: 1/5 |
|
|
|
 |
 |
Nie jest to obojętne-Jeśli walczyłęś w przerazą, na moście jest piesek, jeśli z Savollą pieska nie ma;) |
Ale mu chodziło o przerywnik 
_________________ Tak po prostu, po wiedźmińsku...
http://pl.youtube.com/watch?v=grrrXWY1BZM
(...)"Szukają zwycięstwa rozbite oddziały..." |
|
| Czw Gru 04, 2008 10:31 |
|
 |
|