| Autor |
Wiadomość |
daw_andre
Przybłąkany

Ostrzeżenia: 0/5 |
|
3 Problemy - prosze pomóżcie. |
|
Mam trzy problemy:
1. W II akcie przy szpitalu lebiody znajdują się rośliny takie jak zimejka i berberka oraz nieznane rośliny -> jaki zielnik kupić i gdzie żeby mogł zbierać te nieznane rośliny.
2. Kiedy i jak zdobywa się pierwsze srebrne talenty oprócz eliksiru z bestii.
3. Czemu na pasek po lewej stronie ekranu moge włożyć tylko 1 eliksir a nie 3 tak jak jest napisane w instrukcji -> chodzi mi o szybkie używanie eliksirów
Prosze pomożcie i jeśli odpowiadacie piszcie najpierw numer pytania na które chcecie odpowiedzieć z góry dziękuje.
|
|
| Wto Sty 01, 2008 20:59 |
|
 |
|
|
 |
Selm
Wiedźmin

Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 207 Skąd: z zadupia ( znaczy się Radomia ) Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
1. Nie wiem:P.
2. Od, zdaje się, 15 poziomu doświadczenia ( może 18stego, głowy nie dam, ale raczej to pierwsze ).
3. To zależy od zbroi. Różne pancerze mają różną ilość miejsca na eliksiry.
_________________ Sentencyja z Wiedźmina... humm.... wiem, coś o mieczu i przeznaczeniu!
"Miecz jest niczym..."... ee, nędzne. |
|
| Wto Sty 01, 2008 21:10 |
 |
 |
daw_andre
Przybłąkany

|
|
|
A gdzie zdobyć lepszy pancerz? w którym akcie? można jakiś kupic? jetem w II akcie
_________________ ... a Potwory będą się zwijać z bólu zadanego im przez srebrny wiedźmiński miecz, będą połonąć i krzyczeć w płomieniach znaka Igni. |
|
| Wto Sty 01, 2008 21:23 |
|
 |
Jory
Wiedźmin Mod

Ostrzeżenia: 1/5 |
|
|
|
W II akcie os płatnerza zakonu można dostać zbroje po 5000 i radze ja kupić.
| Wto Sty 01, 2008 21:25 |
|
 |
daw_andre
Przybłąkany

|
|
|
Jory
Ale on nie chce ze mna gadać, mówi że nie jestem z zakonu
_________________ ... a Potwory będą się zwijać z bólu zadanego im przez srebrny wiedźmiński miecz, będą połonąć i krzyczeć w płomieniach znaka Igni. |
|
| Wto Sty 01, 2008 21:25 |
|
 |
Jory
Wiedźmin Mod

|
|
|
inni mowia ze u krasnoluda mozna dostac, ale nie sprawdzałem
| Wto Sty 01, 2008 21:26 |
|
 |
daw_andre
Przybłąkany

|
|
|
a ty kupiles? pomagałeś elfą czy nie?
|
| Wto Sty 01, 2008 21:27 |
|
 |
Selm
Wiedźmin

Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 207 Skąd: z zadupia ( znaczy się Radomia ) Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Generalnie, jeżeli trzymasz z Zakonem ( czyli pomagasz Zygfrydowi ), kupujesz zbroję od Zakonu, jeżeli jesteś za Scoia'Tael, od krasnoluda. Jest już temat o tym...
_________________ Sentencyja z Wiedźmina... humm.... wiem, coś o mieczu i przeznaczeniu!
|
| Wto Sty 01, 2008 21:47 |
 |
 |
daw_andre
Przybłąkany

|
|
|
jeszcze jedno jaki jest wasz sposób na zarabianie pieniedzy? )
|
| Wto Sty 01, 2008 22:57 |
|
 |
Selm
Wiedźmin

|
|
|
Well...
- granie w kości
- sprzedaż broni
- wykonywanie zadań ( to przede wszystkim )
Chyba tyle. W Wiedźminie nie ma taksówki jak w GTA:P.
|
| Wto Sty 01, 2008 23:00 |
 |
 |
daw_andre
Przybłąkany

|
|
|
a kamień teleportacyjny? dostalem go od kalkenstaina i nie wiem jak go użyć? jest to możliwe w mieście?
|
| Wto Sty 01, 2008 23:20 |
|
 |
Selm
Wiedźmin

|
|
|
Ehh... zakładałbyś osobne tematy...
mając kamień teleportacyjny możesz przenieść się z labolatorium alchemika do wieży na bagnach. I tu i tam służy do tego odpowiednia, hmm, konstrukcja.
|
| Wto Sty 01, 2008 23:31 |
 |
 |
Jory
Wiedźmin Mod

|
|
|
to nie tak. Jak masz kamień teleportacyjny to możesz z dowolnego punktu mocy przenieść się do laboratorium kalkstaina. W pewnym momencie gry tracisz go. W III akcie jest mała sieć teleportów: Dom triss - Wieża na bagnach - Labolatorium Kalkstaina.
| Sro Sty 02, 2008 00:56 |
|
 |
SzymonG
Początkujący Wiedźmin

Dołączył: 17 Lis 2007 Posty: 185 Skąd: Rivia Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
użyć go możesz podchodząc do miejsca mocy(?) albo magi (?) i tam będziesz miał wypisane gdzie chcesz się teleportować .
_________________ www.wow-europe.com ^^
Jestem legendą Narzucam wam swą wiarę w Brutalność adminów i modów BUEEE, a teraz bóóóóójcie się bo oto powiadam wam że nadeszły mroczne czasy panowania adminów i modów z kręgu Wróblarzy ^^ Bu |
|
| Sro Sty 02, 2008 19:07 |
 |
 |
mati.pl3
Przybłąkany
|
|
|
W 3 to cyba błąd w grze
|