Forum Wiedźmin Strona Główna
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZalogujShoutbox
babcia i driada
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Odpowiedz do tematu    Forum Wiedźmin Strona Główna » Akt II Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
babcia i driada
Autor Wiadomość
Rod
Legendarny Wiedźmin

Ostrzeżenia: 0/5

Post Zacytuj zaznaczone
Vax napisał:
Czy po "zabójstwie" babci Shani jest wściekła?

Nic nie mówi

Grafitti na murze Katedry Prawa Uniwersytetu w Oxenfurcie
Pią Kwi 18, 2008 01:31 Ogląda profil użytkownika
Luca
Poddawany Próbom

Post Zacytuj zaznaczone
No właśnie i to jest dziwne! Żadnej reakcj Shani! W sumie ja bym się cieszył caly dom ma teraz Shani dla siebia! A tak wogule to jak "damy" Alvina Shani to gdzie młody śpi na dole czy na górze?? Czy jak uratujemy babcie to nie zdenerwuje się, że Shani ma dziecko?

Pią Kwi 18, 2008 16:57 Ogląda profil użytkownika Numer GG
szepcik
Wiedźmin

Post Zacytuj zaznaczone
Jeśli się nie myle ( a chybaa nie ), to u mnie nie było już babci w akcie 3 ( jak dałam Shani Alvina) mimo tego, że jej nie zabiłam.

Pią Kwi 18, 2008 18:05 Ogląda profil użytkownika Numer GG
Geralf
Legendarny Wiedźmin

Ostrzeżenia: 2/5

Post Zacytuj zaznaczone
Ja za pierwszym razem też babci dałem pożyć jeszcze parę chwil. Ale tak jak szepcik powiedziała:

szepcik napisał:
Jeśli się nie myle ( a chybaa nie ), to u mnie nie było już babci w akcie 3...

Tu się nie mylisz ani odrobinkę. Babcia w III-akcie jakoś tajemniczo znika nawet jeśli jej pozwolisz żyć.

Nie Kwi 20, 2008 04:32 Ogląda profil użytkownika Numer GG
hiacynt
Przybłąkany

Post Zacytuj zaznaczone
Geralt_fan napisał:
Co do driady to strata jednej skóry na zadaniu nic nie zmieni bo można później zdobyć nową dla tego chłystka (Jaen Piere jeśli się nie mylę) i było gites. Twisted Evil

ja jakos jej dalem skure a ona ze wiedzmini sa bezplodni a one nie moga tego robic dla samego seksu. ja na to ze seks jest przyjemny i dobry ona na to ze w lesie nie ma miejsca na przyjemnosci , wiec mysle naokoło z nią pojde, patrze jest cos o spulchnianiu gleby , (jak nie ma miejsca na przyjemnosci to moze cos uzytecznego) olala mnie zero seksu!!!!

Wto Lip 29, 2008 20:47 Ogląda profil użytkownika
Geralf
Legendarny Wiedźmin

Post Zacytuj zaznaczone
Człowieku!!! Nie odkopuj tematów. Jeśli masz pytanie to zadaj a nie piszesz coś dla posta. A i w tej grze nie chodzi o sam seks. To jest ściągnięte na margines.

Wto Lip 29, 2008 23:55 Ogląda profil użytkownika Numer GG
Jarek
Site Admin

Post Zacytuj zaznaczone
Już raz cię upominałem. Ostrzeżenie. I jeśli nie masz żadnego pytania, nie pisz w starych tematach, szczególnie w tym.

Sro Lip 30, 2008 16:59 Ogląda profil użytkownika
NeXt
Przybłąkany

Post Zacytuj zaznaczone
No to prawda bo babcia prawie nie dostaje zawału i możesz albo ją dobić albo wytłumaczyć ,że i tak jesteś bezpłodny Razz

NeXt nie odkopuj tematów, w których wszystko już jest wyjaśnione. Taka zasada obowiązuje w Problemach technicznych oraz w poszczególnych aktach. Gdzie indziej nie. Także zapamiętaj Wink
Mod.

Wto Paź 28, 2008 12:34 Ogląda profil użytkownika Numer GG
Leo11
Uczeń Wiedźmiński

Ostrzeżenia: 1/5

Post Zacytuj zaznaczone
Mnie wywalała 4 razy aż w końcu skumałem..............trzeba wybieraż najgłupszą kwesite (według mnie) Laughing . Najpierw było o tym szpitalu i powiedziałem że jestem chory - ok . Później że kicia niema co jeść - 100 orenów (głupi dałem Crying or Very sad ) i troche sobie na parterze pochodziłem i podeszła do mnie ( nie wiadomo z jakiego powodu) i gadała że coś mnie matka nie uczyła. Trzecim razem gadała o mrozie czy coś tam i chciałem jej dać jakiś podarek. Nie miałem żadnego ciuchu i wyszłem z ekwipunku a ona mnie znów wywaliła. I ostatnim razem mniełaem to samo o białym mrozie. Tylko że teraz nie dałem jej niczego tylko wybrałem kwestie "ano nie wiem" i mnie wpuściła.

Vares Edit: Pisz poprawnie. Po co nam to co napisałeś? Każdy chyba już sobie poradził.

Wto Paź 28, 2008 20:16 Ogląda profil użytkownika Numer GG
Odpowiedz do tematu    Forum Wiedźmin Strona Główna » Akt II Wszystkie czasy w strefie GMT + 6 Godzin
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: