| Autor |
Wiadomość |
Wilon
Przybłąkany

Ostrzeżenia: 0/5 |
|
Baranina |
|
Kiedyś jak wychodziłem o północy z karczmy spotkałem jakąś bestie. Zacząłem z nią walczyć, po chwili zostało mi mało hp więc zacząłem uciekać w strone domu Baraniny. Jego ludzie zaczeli się bić z bestią ale później zgineli. Teraz jak chce wejść do jego domu żeby skończyć zadanie "Podejrzany" ale drzwi są zamknięte, w karczmie tez go nie widuje rano jak i w nocy. Co mam teraz zrobić, gdzie moge go spotkać lub jak mam zakończyc to zadanie?
|
|
| Sob Mar 29, 2008 20:40 |
|
 |
|
|
 |
Rod
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 25 Sty 2008 Posty: 3265 Skąd: Redania/Bolesławiec Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
No to masz problem stary... słyszałem już o takich przypadkach. Skoro nie możesz wziąć z ciał ochroniarzy klucza do domu, a nie ma go w karczmie to... trudno, wczytaj na nowo i nie pozwól aby fleder zabił tych ochroniarzy, sam ich zabij.
BTW. Dać się tak poharatać słabemu flederowi? Ojoj, może nie tego miecza użyłeś 
_________________ Pragniesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźmina.
Grafitti na murze Katedry Prawa Uniwersytetu w Oxenfurcie
Ostatnio zmieniony przez Rod dnia Sob Mar 29, 2008 21:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Sob Mar 29, 2008 21:02 |
|
 |
Grzesiek313
Wiedźmin

|
|
|
A ja miałem takie coś , że dwi bestie uderzyłem grupowym i niechcący uderzyłem zbira i też nie mogłem tego ukończyć...
Rod Edit: Dwie bestie grupowym? To wielki błąd. Grupowego używa się przy con. 3 przeciwnikach 
|
|
| Sob Mar 29, 2008 21:27 |
 |
 |
Vax
Mistrz Wiedźmiński

Dołączył: 17 Lut 2008 Posty: 956 Skąd: Sandomierz/Oxenfurt Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Też kiedyś walczyłem przy "Misiu Kudłaczu" z flederem. Miałem o tyle łatwiej, że na zewnątrez było z 6 zbirów. Gdy ich zabił zostało mu bardzo mało życia i go dobiłem .
_________________ Nawet Wiedźmin nie jest w stanie ugasić Wiecznego Ognia.....
"Myślę, więc jestem" - Kartezjusz |
|
| Sob Mar 29, 2008 23:06 |
 |
 |
Wilon
Przybłąkany

|
|
|
Wcześniej jeszcze nie umiałem walczyć, dopiero niedawno nauczyłem sie prawidłowo władać mieczem i używać aarada. Jeśli chodzi o Baranine to trudno, jakoś przeżyje. W każdym razie dzięki za informacje.
|
|
| Nie Mar 30, 2008 02:17 |
|
 |
azarek
Zbanowany
Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 55 Skąd: Nakło nad Notecią Ostrzeżenia: 5/5 |
|
|
|
to trochę że dopiero w 2akcie się nauczyłes ale ja cały się trząsłem gdy pierwszy raz byłem na bagnach w 2akcie bo nie wiele miałem okazji w 1akcie do walki z potworami w dzień
_________________ Geralt , Geralt co z ciebie wyrośnie martwię się już od tygodnia.
Wódy nie pijesz, Azara wciąż bijesz i dziurę masz w swojej nowej zbroi |
|
| Sro Kwi 23, 2008 00:49 |
|
 |
Cinuch11
Poddawany Próbom

Ostrzeżenia: 1/5 |
|
|
|
Ja miałem tak samo jak Vax ,tylko że nikt nie zginął.
_________________ "Miecz Przeznaczenia ma dwa ostrza , jednym z nich jesteś ty " |
|
| Czw Sie 21, 2008 16:16 |
 |
 |
Rod
Legendarny Wiedźmin

|
|
|
Ostatni post: Wto Kwi 22, 2008 20:49
3 miesiące do sporo czasu. Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to nie pisz. Chyba, że masz problem wtedy możesz pytać się do woli.
Następnym razem będzie warn, Rod dobrze mówi.
Maxz.
Grafitti na murze Katedry Prawa Uniwersytetu w Oxenfurcie |
|
| Czw Sie 21, 2008 16:18 |
|
 |
uszowiak
Przybłąkany

Ostrzeżenia: 2/5 |
|
Problem z baraniną |
|
Siema mam problem z mija zabicia Baraniny nie ma wieczorem jego ludzi przed domem i nie wiem co mam robić nie pojawia się wieczorem w karczmie została mi do zdobycia ostatnia sefira co mam robić dzięki i pozdrawiam 
_________________ „You’ll Never Walk Alone” |
|
| Czw Wrz 11, 2008 04:17 |
|
 |
Gorzałt
Wiedźmin Mod

Dołączył: 11 Sie 2008 Posty: 566 Skąd: Góry Sine / Inowrocław Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Nie musisz go zabijać ... Wystarczy że powiesz detektywowi (Azarowi Javedowoi) że go zabijesz. Uwierzy Ci.
| Czw Wrz 11, 2008 17:20 |
 |
 |
mati100
Poddawany Próbom
Dołączył: 16 Kwi 2008 Posty: 50 Skąd: Wyzima Ostrzeżenia: 0/5 |
|
Baranina problem. |
|
Witam mam pewien problem. Otóż niewiem co zrobić idę do baraniny do domu i mówię że to on współpracuje z salamandrą a ten odpowiada że dziś ma dorby dzień i mnie nie zabije. W dzienniku znajduje tekst że musze przygotować się na walkę z baraniną czy coś takiego. Co mam zrobić? Proszę o pomoc
| Pon Lis 24, 2008 21:24 |
 |
 |
Gvvynbleidd
Początkujący Wiedźmin
Dołączył: 19 Wrz 2008 Posty: 200 Skąd: mnie znasz?? Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Szczerze?Jak ci sie spieszy, poprostu weź wyjmij miecz i go uderz, wylei eskorta wybij wszystkich i po sprawie.Albo sie z nim dogadaj i zrób zasadzke na Kalkstaina.
P.S.Wersja orginalna??Ja jak miałem pirata miałem ten bug, ale kupiłem orginałke i wszystko śmiga.
|
|
| Pon Lis 24, 2008 21:52 |
 |
 |
Rod
Legendarny Wiedźmin

|
|
|
 |
 |
Szczerze?Jak ci sie spieszy, poprostu weź wyjmij miecz i go uderz, wylei eskorta wybij wszystkich i po sprawie.Albo sie z nim dogadaj i zrób zasadzke na Kalkstaina |
Jak może zaatakować kogoś oznaczonego jako sojusznik (na zielono)? I pułapkę szykuje się nie na Kalksteina ale na Azara.
Grafitti na murze Katedry Prawa Uniwersytetu w Oxenfurcie |
|
| Pon Lis 24, 2008 22:04 |
|
 |
Gvvynbleidd
Początkujący Wiedźmin
Dołączył: 19 Wrz 2008 Posty: 200 Skąd: mnie znasz?? Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
 |
 |
Gvvynbleidd napisał:
Szczerze?Jak ci sie spieszy, poprostu weź wyjmij miecz i go uderz, wylei eskorta wybij wszystkich i po sprawie.Albo sie z nim dogadaj i zrób zasadzke na Kalkstaina
Jak może zaatakować kogoś oznaczonego jako sojusznik (na zielono)? I pułapkę szykuje się nie na Kalksteina ale na Azara. |
Normalnie, mi się jakoś udało.Wyciągasz miecz i bijesz, tak można zabic każdego.A to na kogo pulapke, mozliwe, dawno nie byłem w II akcie ale cd. Baraniny jestem na 100% pewny, ze da sie tak zrobić.
|
|
| Pon Lis 24, 2008 22:08 |
 |
 |
mati100
Poddawany Próbom
Dołączył: 16 Kwi 2008 Posty: 50 Skąd: Wyzima Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Ej jak chce półapke na azara lub kalksteina to co mam powiedzieć baraninie ?
| Pon Lis 24, 2008 22:11 |
 |
 |
|