| Autor |
Wiadomość |
Alvin
Poddawany Próbom

Ostrzeżenia: 2/5 |
|
Ciało Raymonda |
|
Gdzie jest ciało Raymonda wiem tylko, że po wejściu do krypty na cmentarzu trzeba skręcić w lewo i słabą ścianę rozwalić Aardem, ale za ścianą są trzy ghule, graveir, fleder i ołtarz potem gdy pokonuje, zabieram składniki z potworów i zabiorę kasę z ołtarza nic nie ma. Gdzie to ciało?
PS. Już trochę dopytywałem Raymonda o medalion i szwedzkie dywany. Czy to coś zmienia?
|
|
| Pon Maj 26, 2008 22:39 |
|
 |
|
|
 |
Rod
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 25 Sty 2008 Posty: 3265 Skąd: Redania/Bolesławiec Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
| Pon Maj 26, 2008 23:11 |
|
 |
szepcik
Wiedźmin

Dołączył: 31 Sty 2008 Posty: 272 Skąd: katowice Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
tak z ciekawości zapytam : masz patch 1.3?
| Pon Maj 26, 2008 23:39 |
 |
 |
Alvin
Poddawany Próbom

Ostrzeżenia: 2/5 |
|
|
|
 |
 |
tak z ciekawości zapytam : masz patch 1.3? |
tak, czy to coś zmienia?
Ostatnio zmieniony przez Alvin dnia Wto Maj 27, 2008 17:21, w całości zmieniany 2 razy |
|
| Pon Maj 26, 2008 23:59 |
|
 |
szepcik
Wiedźmin

|
|
|
Nie wiem, nie powinno... Ja grałam na patchu 1.2 ( no coś podobnego) i miałam tekst do Raymonda, że się dziwnie zachowuje. Na koniec było pytanie ( od azara) : napewno chcesz umrzeć ?
a ja głupia : "tak"... wpadli ziomale i mnie zabili... pisałam o tym w jakimś temacie...
A z ciekowści pytałam bo nie mam teraz gry ;( więc nie mam patcha 1.3....
I nie miałam napewno nic o dywanach a co do medalionu to też chyba nie... tylko o dziwnym zachowaniu i o zwłokach detektywa ( bo ja o tym gadałam z azarem po wizycie w krypcie)
| Wto Maj 27, 2008 00:37 |
 |
 |
Luper
Doświadczony Wiedźmin

Dołączył: 23 Gru 2007 Posty: 411 Skąd: Poznań Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
 |
 |
a ja głupia : "tak"... wpadli ziomale i mnie zabili... |
Mam pytanie, bo nie mialem tej scenki u Azara. Geralt ginie, bo jest przerywnik filmowy i nic nie można zrobić, czy jest jakaś walka, typu z łowcą nagród, który mnie dopadl po tym jak omyłkowo zabiłem strażnika na podgrodziu i zabił jednym ciosem?
_________________ Po Dun-Dare nie śmiał się już nikt. |
|
| Wto Maj 27, 2008 03:55 |
|
 |
Malbert
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 1283 Skąd: Kaedwen Ostrzeżenia: 1/5 |
|
|
|
Ja nawet tego ciała nie szukałem, bo wtedy grałem jeszcze bez jakiegokolwiek patch'a i dopiero chyba od IV lub V rozdziału grałem z patchem aż do końca 
_________________ Tak po prostu, po wiedźmińsku...
http://pl.youtube.com/watch?v=grrrXWY1BZM
(...)"Szukają zwycięstwa rozbite oddziały..." |
|
| Wto Maj 27, 2008 12:55 |
|
 |
szepcik
Wiedźmin

|
|
|
 |
 |
Mam pytanie, bo nie mialem tej scenki u Azara. Geralt ginie, bo jest przerywnik filmowy i nic nie można zrobić, czy jest jakaś walka, typu z łowcą nagród, który mnie dopadl po tym jak omyłkowo zabiłem strażnika na podgrodziu i zabił jednym ciosem? |
Nie miałam żadnego filmiku tylko walke i nie byłam zbyt dobrze na to przygotowana, co prawdopodobnie spowodowało tak szybką śmierć Geralta. Możliwe że tych ludzi też nie można zabić, tak samo jak łowcy... ale spróbuje jak następnym razem będe przechodzić, a teraz utknełam w akcie V przez brak płyty...
| Wto Maj 27, 2008 13:07 |
 |
 |
marucha
Początkujący Wiedźmin
Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
 |
 |
Nie miałam żadnego filmiku tylko walke i nie byłam zbyt dobrze na to przygotowana, co prawdopodobnie spowodowało tak szybką śmierć Geralta. |
Nawet jakbyś była przygotowana, to Geralt dość szybko by padł - niestety. Przerabiałem tę scenkę wiele razy - Azar jest zbyt silny dla Geralta. Muszę kiedyś spróbować zagrać na łatwym poziomie i wywołać tę awanturę, ale pewnie i wtedy dostanę łomot...
_________________ http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176005017 |
|
| Wto Maj 27, 2008 13:41 |
|
 |
szepcik
Wiedźmin

|
|
|
Ja właśnie grałam na łatwym... Następnym razem wezme średni 
| Wto Maj 27, 2008 15:30 |
 |
 |
Kaszalot
Początkujący Wiedźmin

Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 104 Skąd: Warszawa Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
a moze on w 3 akcie
Vares Edit:Offtopujesz. Piszesz z błędami, nie używasz dużych liter i znaków przestankowych. Odkopujesz tematy. To w pełni uzasadnia ostrzeżenie.
_________________ wiedzmin wymiata |
|
| Wto Wrz 02, 2008 19:15 |
|
 |
|