| Autor |
Wiadomość |
bogdanekch
Przybłąkany
Ostrzeżenia: 0/5 |
|
Dowód niewinności: Talar |
|
Przeglądałem poprzednie wątki, aczkolwiek w żadnym nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.
Mianowicie chciałbym znaleźć dowód jeszcze przed wynikami sekcji tego nieszczęśliwca ze szpitala Lebiody (a więc nie oczekuje odpowiedzi pójdź do Krypty, znajdź Raymonda).
Wiem, że dowód ten uzyskuje się po skończeniu imprezy u Shanii i zdobyciu karty, podczas opowieści o pasarze i jego "niewidzialnych". Problemem jest to, że Ja imprezę zaliczyłem już po sekcji. Może da się zorganizować rzeczoną imprezę przed sekcją?? Może jest jakiś inny sposób na oczyszczenie pasera z zarzutów??
Mogę się mylić, ale gdy pierwszy raz przechodziłem Wiedźmina balecik u Shanii był przed sekcją, ale jak to się stało tego nie wiem.
Na pewno Talar był uniewinniony zanim zdemaskowałem Azara.
Z góry dziękuje za pomoc! Domyślam się, że dla wielu osób mój problem wyda się głupi i nie istotny, bo przecież nie wpływa on na fabułę, ale między innymi po to przechodzi się grę po raz drugi, aby szukać "głupich" problemów.
PS. Proszę o wyrozumiałość, Jestem tu nowy
|
|
| Pon Lip 28, 2008 19:06 |
|
 |
|
|
 |
Climber
Wiedźmin

|
|
|
Hmmm....
O tym nic nie wiem bo ja zadania z imprezą nie zrobiłem ale wiem że można go uniewinnić z zadaniem w trakcie zadania "szczur" ale jeśli w 1 akcie pomogłeś elfom i dałeś im towary to tego zadanie nie wykonasz.
_________________ Nie ważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz.
 |
|
| Pon Lip 28, 2008 21:08 |
 |
 |
bogdanekch
Przybłąkany
|
|
|
W ten sposób to udowadniamy niewinność Vincenta Meisa. 
|
|
| Pon Lip 28, 2008 21:11 |
|
 |
Climber
Wiedźmin

|
|
|
OK OK sorki dawno nie grałem mój błąd.
Chyba żeby zrobić imprezę musisz pozbierac dla shani jaskółcze ziele.
 |
|
| Pon Lip 28, 2008 21:23 |
 |
 |
bogdanekch
Przybłąkany
|
|
|
Owszem, jest to jeden z warunków. Według większości źródeł (forum, poradniki) innym warunkiem jest przeprowadzona sekcja (tak wynikałoby z faz zadania wyróżnionych w dzienniku).
Aczkolwiek zdarzają się posty gdzie mowa jest o imprezie bez sekcji, sęk tkwi w tym, że nie potrafię tego zrealizować (straciłem już trochę czasu przez to). Niestety nigdzie nie ma żadnych konkretów, tylko ogólniki.
Jak już pisałem wydaje mi się, że gdy grałem pierwszy raz, nasiadówa była przed sekcją, ale głowy za to nie dam. To było już jakiś czas temu.
|
|
| Pon Lip 28, 2008 21:41 |
|
 |
Climber
Wiedźmin

|
|
|
Czyli po prostu nie dostajesz zadanie z alkoholami i po ich przyniesieniu nie ma imprezy?
 |
|
| Pon Lip 28, 2008 23:03 |
 |
 |
bogdanekch
Przybłąkany
|
|
|
 |
 |
nie dostajesz zadanie z alkoholami i po ich przyniesieniu nie ma imprezy? |
Tak to się nie da, albo nie dostaje zadania z alkoholami i nie przynosze ich, albo dostaje to zadanie i po przyniesieniu nie ma imprezy.
Akurat to nie stanowi istoty problemu.
Raz jeszcze, Mój problem polega na tym, że chce znależć dowód niewinności Talara, ale jeszcze przed wynikami sekcji (impreza napewno go dostarcza, ale już po).
|
|
| Wto Lip 29, 2008 16:21 |
|
 |
Smog93
Poddawany Próbom

Dołączył: 03 Sty 2009 Posty: 20 Skąd: Zamość Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Ja tez mam problem z talarem bo go nie uniewinniłem a chciałem teraz sobie z nim pograć w kości a on nie chce wogole ze mną gadać co mam zrobić??? (jestem juz po imprezie u shani)
Vares Edit: Nie zadawaj jednego pytania w trzech tematach.
|
|
| Nie Sty 04, 2009 10:52 |
|
 |
suchy1122
Przybłąkany
Dołączył: 13 Lis 2008 Posty: 6 Skąd: Żywiec Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
@bogdanekch, czy uniewinniłeś Meisa? bo jeśli tak to od niego dostaniesz przepustkę na cmentarz i jak wiadomo tam również znajdziesz dowody niewinności Talara i całej reszty podejrzanych. Ale wspominałeś, że to rozwiązanie cię nie interesuje
Ja podobnie jak kolega wyżej również nie robiłem zadania z imprezą bo cmentarz mi wystarczył
Vares Edit: Pytanie zadane ponad miesiąc temu Nie odkopuj 
_________________ Jeśli coś ma się nie udać to nie uda się na pewno
Prawo Merphie'go |
|
| Nie Sty 04, 2009 13:40 |
|
 |
|