| Autor |
Wiadomość |
Włodi
Przybłąkany

Dołączył: 29 Gru 2007 Posty: 3 Skąd: Kolbuszowa CITY Ostrzeżenia: 0/5 |
|
Kowal w II akcie !!! |
|
Jak mogę sobie ulepszyć miecz u kowala ?????
Jak podchodze do niego to mówi ze obsługuje tylko przyjaciół albo poleconych o co chodzi ???
co trzeba zrobic aby mozna było ulepszyć mam 2 kawąłki meteorytu 
_________________ ..................$$$$$$.................. |
|
| Sob Gru 29, 2007 16:50 |
 |
 |
|
|
 |
Ver
Początkujący Wiedźmin

Dołączył: 20 Lis 2007 Posty: 137 Skąd: Tam gdzie śmierć zwiastują białe kruki. Ostrzeżenia: 1/5 |
|
|
|
O to, że nie jestes z nieludzmi, wiec nic ci nie wykuje, po drugie musisz miec 3 kawalki zeby cos przekuc.
|
|
| Sob Gru 29, 2007 19:02 |
|
 |
Włodi
Przybłąkany

Dołączył: 29 Gru 2007 Posty: 3 Skąd: Kolbuszowa CITY Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
to jak zrobić zeby być z nieludzmi moze jakies zlecenia albo cos ????
_________________ ..................$$$$$$.................. |
|
| Sob Gru 29, 2007 19:06 |
 |
 |
SzymonG
Początkujący Wiedźmin

Dołączył: 17 Lis 2007 Posty: 185 Skąd: Rivia Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
heh jak ja tego nie cierpie jak masz oryginał to masz poradnik i w tym poradniku pod literą E jest zaznaczony w Wyzimie Klasztornej "Warsztat krasnoludzkiego kowala" i tam sobie mozesz przekuć broń (tyko nie pytaj sie gdzie jest ten punkt E bo ci poradnik gdzieś zginął )
_________________ www.wow-europe.com ^^
Jestem legendą Narzucam wam swą wiarę w Brutalność adminów i modów BUEEE, a teraz bóóóóójcie się bo oto powiadam wam że nadeszły mroczne czasy panowania adminów i modów z kręgu Wróblarzy ^^ Bu |
|
| Sob Gru 29, 2007 19:49 |
 |
 |
Ver
Początkujący Wiedźmin

Dołączył: 20 Lis 2007 Posty: 137 Skąd: Tam gdzie śmierć zwiastują białe kruki. Ostrzeżenia: 1/5 |
|
|
|
Jemu nie o to chodzi Szymon. Jeśli nabruździł nieludziom, to ten krasnal chyba mu nie pomoże.
->W takim razie pobiec będziesz musiał bodajże do płatnerza zakonu, czy jakoś tak.
|
|
| Sob Gru 29, 2007 20:15 |
|
 |
Selm
Wiedźmin

Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 207 Skąd: z zadupia ( znaczy się Radomia ) Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
A jeżeli nie pomagał zakonowi, ten płatnerz też w niczym mu nie pomoże.
_________________ Sentencyja z Wiedźmina... humm.... wiem, coś o mieczu i przeznaczeniu!
"Miecz jest niczym..."... ee, nędzne. |
|
| Sob Gru 29, 2007 20:18 |
 |
 |
Jory
Wiedźmin Mod

Ostrzeżenia: 1/5 |
|
|
|
Kowal zakonu pomoże jeżeli współpracowało się z zygfrydem w walce z kuroliszkiem i będzie on w mieście. Jak już powędrował na bagna to dopiero po powrocie płatnerz będzie oferował swoje usługi. Co do krasnoludzkiego to nawet po tym jak pomogłem zakonowi na bagnach i tak mi zrobił odgromnik. Kiedyś założyłem temat jak uzyskać miecz z kawalków meteorytu ale został usunięty... Jeszcze jedna rada: przetapianie broni z meteorytu jest stratą pieniędzy. W najlepszym wypadku można dodać do miecz +30% obrażeń lub 20% szans na wywołanie efektu kryrycznego płacąc 1500 orenów kiedy spacerując po bagnach można ZNALEŚĆ Harvall (+30% obrażń; 25% szans na efekt kryryczny) Jednak wykuwanie run na ostrzu srebrnego miecza sie przydaje bo następny miecz srebrny dostaje sie pod koniec IV aktuaktu. wykuwa sie je tak samo jak miecz z meteorytu
| Sob Gru 29, 2007 21:07 |
|
 |
Selm
Wiedźmin

Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 207 Skąd: z zadupia ( znaczy się Radomia ) Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Co do tego czy się opłaca - a gdybyś do tych procentów Harvalla dodał procenty z meteorów? Ładny damage, co? Poza tym w ten sposób można wyrównać wady innych ostrzy, jak ten elfi miecz, którego zalet nie pamiętam, a z wad to, że zadaje mniejszy o dosyć sporo ( 40%? ) damage.
_________________ Sentencyja z Wiedźmina... humm.... wiem, coś o mieczu i przeznaczeniu!
"Miecz jest niczym..."... ee, nędzne. |
|
| Sob Gru 29, 2007 21:28 |
 |
 |
Jory
Wiedźmin Mod

|
|
|
myslałem ze mozna ulepszac tylko ten zwykly wiedzminski. No to sorki
| Sob Gru 29, 2007 22:00 |
|
 |
Alviarin
Poddawany Próbom

|
|
|
No wlasnie dobre pytnie, jak mozna ulepszyc miecz u kowala, bo ja mialam 3 kawalki meteorytu i dobre stosunki z nieludzmi, wybralam zeby wukul mi miecz i pokazaly mi sie tylko towary jakie moge u niego kupic czyli zbroja i bronie, w tym gotowa z meteorytu ale cena tego miecza byla o wiele wiksza niz te trzy kawalki i moja bron ktora moglam sprzedac.
|
|
| Sob Sty 26, 2008 21:55 |
|
 |
Yarpen Zigrin
Początkujący Wiedźmin
Dołączył: 15 Sty 2008 Posty: 118 Skąd: Osie Ostrzeżenia: 1/5 |
|
|
|
tak to już jest, wiesz cena za fatyge
_________________ Wielki fan prozy Andzeja Sapkowskiego. |
|
| Sob Sty 26, 2008 22:05 |
|
 |
Majek
Wiedźmin
Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Kowal, de facto, nie przerabia Twojego miecza, tego, ktory masz na plecach, tylko sprzedaje Ci nowy, wykuty z meteorytow, ktore mu dasz.
|
|
| Nie Sty 27, 2008 00:59 |
 |
 |
blood_thirsty
Przybłąkany
|
|
|
No dobra a jak chce wykuc rune na mieczu niewazne czy u krasnoludzkiego kowala czy u zakonnego,to moge wybrac opcje wykuj(czy przekuj) mi miecz,i otwiera sie okienko gdzie jedynie moge sprzedac rune.
W informacji do kawalka meteorytu jest napisane ze trzeba miec 3 zeby wykuc miecz ale na runach nic takiego nie ma ,
Wiec ktos moze wie jak ulepszyc miecz runa?
_________________ ' Kapłanka wolno pokrecila glowa, pociagnela nosem i starla nadgarstkiem lze ostrym, gwaltownym ruchem.
- Zegnaj - szepnela nie ptarzac mu w oczy ' |
|
| Nie Sty 27, 2008 01:11 |
|
 |
Majek
Wiedźmin
|
|
|
Dokladnie tak samo jak meteorytem. Musisz miec 3 runy, w opcji zakupu pojawiaja sie kombinacje mieczy, ktore mozna wykuc z tych run. Przeciagasz runy "do sklepu", miecz rowniez, i wybierasz ten miecz, ktory chcesz miec wykuty. Srebrny miecz musisz oddac, bo nie bedziesz mial miejsca na nowy. W przypadku miecza stalowego jest lepiej, bo mozesz drugi miecz nosic przy pasie.
|
|
| Nie Sty 27, 2008 01:27 |
 |
 |
Alviarin
Poddawany Próbom

|
|
|
 |
 |
Kowal, de facto, nie przerabia Twojego miecza, tego, ktory masz na plecach, tylko sprzedaje Ci nowy, wykuty z meteorytow, ktore mu dasz. |
no wreszcie ktos konkretnie odpowiedzial na konkretne pytanie 
|
|
| Nie Sty 27, 2008 04:51 |
|
 |
|