|
| Autor |
Wiadomość |
Sye
Poddawany Próbom
Ostrzeżenia: 0/5 |
|
nie mogę znaleźć elfki po zabiciu oprychów |
|
Cześć.
Mam problem z kontynuacją zadania pobocznego, w którym ratuje się elfkę od zbirów.
Byłem w domu na przeciw magazynu. Tam był oprych który skierował mnie do innego lokalu. Jak tam poszedłem okazało się że to pułapka (póki co wszystko ok wg. poradnika). Po zabiciu wszystkich elfka powiedziała że spotkamy się w jej domu.
Otóż, gdzie jest jej dom?
W pomieszczeniu znalazłem jeszcze jakiś klucz, który nie wiadomo do czego jest. Byłem w tym samym lokalu dzień później- pusto. Byłem w domu za kowalem (to chyba jedyny nieopisany dom w części dla nieludzi)- pusto.
Jak wiadomo chodzi mi o zdobycie karty elfki.
|
|
| Sro Cze 25, 2008 19:53 |
|
 |
|
|
 |
Czajnik
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 15 Lut 2008 Posty: 1354 Skąd: Creyden/Kraków Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Elfkę znaleźć można w dzielnicy nieludzi. Jak idziesz od szpitala Lebiody to drugie wejście do zaułka - ślepej uliczki.
_________________ I creep across the land |
|
| Sro Cze 25, 2008 19:55 |
 |
 |
Sye
Poddawany Próbom
|
|
|
Póki co dzięki z góry. Zajrzę w ten zaułek jak wrócę z pracy.
_________________ gram na poziomie trudnym, więc moje wypociny i pytania dotyczą tego poziomu. |
|
| Sro Cze 25, 2008 20:09 |
|
 |
Jarek
Site Admin

Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 1653 Skąd: NS/Brugge Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
O ile wiem, to mogłeś też iść za elfką, prosto do jej domu. Jeśli chcesz, wczytaj wcześniejszego save'a i tak zrób.
_________________ Geralt z Rivii - porządny gość
 |
|
| Czw Cze 26, 2008 02:05 |
|
 |
Rod
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 25 Sty 2008 Posty: 3265 Skąd: Redania/Bolesławiec Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
 |
 |
O ile wiem, to mogłeś też iść za elfką, prosto do jej domu. |
Po wyjściu z domu oprycha automatycznie pojawia się w Małym Mahakamie
_________________ Pragniesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźmina.
Grafitti na murze Katedry Prawa Uniwersytetu w Oxenfurcie |
|
| Czw Cze 26, 2008 16:24 |
|
 |
Sye
Poddawany Próbom
|
|
|
 |
 |
Elfkę znaleźć można w dzielnicy nieludzi. Jak idziesz od szpitala Lebiody to drugie wejście do zaułka - ślepej uliczki. |
Tak naprawdę trochę to nieprecyzyjnie brzmi, Problem polega na tym że szpital jest w samym środku dzielnicy i w jego okolicy jest parę zaułków.
Jakby ktoś jeszcze miał problem ze znalezieniem domu elfki to powiem, że chodzi o zaułek na północ od szpitala.
_________________ gram na poziomie trudnym, więc moje wypociny i pytania dotyczą tego poziomu. |
|
| Pią Cze 27, 2008 14:38 |
|
 |
Czajnik
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 15 Lut 2008 Posty: 1354 Skąd: Creyden/Kraków Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
 |
 |
Tak naprawdę trochę to nieprecyzyjnie brzmi, Problem polega na tym że szpital jest w samym środku dzielnicy i w jego okolicy jest parę zaułków. |
Takie małe sprostowanie - szpital Lebiody jest w centrum dzielnicy, ale dzielnicy pt. Wyzima Klasztorna. Tymczasem dzielnica nieludzi, mały Mahakam, mieści się na północ od Szpitala.
_________________ I creep across the land |
|
| Pią Cze 27, 2008 14:48 |
 |
 |
cortezz
Uczeń Wiedźmiński
|
|
| Pią Lip 04, 2008 02:58 |
|