| Autor |
Wiadomość |
Bardock
Poddawany Próbom
Ostrzeżenia: 0/5 |
|
Pioruny i Golem - nie wiem, co robić |
|
Zapłaciłem bodaj Starszemu Druidowi aż 500 orenów za to, iż zdradził mi on, jak rozpętać burzę. Zaznaczyło mi się na mapie miejsce, więc poszedłem tam. Stojącemu tam Golemowi nie mogę nic ofiarować, w ogóle jestem w kropce. A te wielkie kamienie obok niego 'pozapalałem', burza też trzaskała. Co dalej?
_________________ Łiczer is maj nejm <cwaniak2> |
|
| Czw Lis 13, 2008 14:07 |
|
 |
|
|
 |
Arus
Poddawany Próbom
Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 34 Skąd: Wiocha Ostrzeżenia: 1/5 |
|
|
|
Dalej jak burza się rozpęta to musisz użyć kamieni koło golema (a tak w ogóle musisz włożyć w golema odgromnik) i łoić go "w tubę".Po walce (najlepiej mieczem i igni) w golemie będzie dziesiąta sefira
_________________ Czasem jedynym argumentem ZDOLNYM PRZEKAZAĆ NASZE MYŚLI jest Ostrze Miecza...A Krwi Nie odmówi NIKT!!! |
|
| Czw Lis 13, 2008 14:21 |
|
 |
Jarek
Site Admin

Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 1653 Skąd: NS/Brugge Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
Bo musisz mieć jeszcze odgromnik. Było już o tym sporo.
Najpierw idziesz do płatnerza zakonu lub krasnoludzkiego kowala, zamawiasz odgromnik. Następnie wracasz na drugi dzień, odbierasz odgromnik, idziesz do Druidów, zamawiasz burze, idziesz do golema, klikasz na niego, Geralt wsadza mu odgromnik, piorun w niego wali, a Golem ożywa. Wtedy go zabijasz i tyle.
Pierwsze co musisz zrobić, to kupić odgromnik. Oj, chyba wydałeś na marne 500 orenów 
_________________ Geralt z Rivii - porządny gość
 |
|
| Czw Lis 13, 2008 14:21 |
|
 |
pablo
Doświadczony Wiedźmin

Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 380 Skąd: Lublin Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
 |
 |
i łoić go "w tubę". |
Hehe, wyobraźcie sobie golema jako przeciwnika w walce na pięści
A co do tych piorunów to jest to znacznie szybszy sposób na zakończenie walki - trzeba tylko pozwolić aby golem nas gonił i podczas ucieczki zatrzymać się przy którymś pylonie. Pozwalamy aby podszedł dośc blisko, "włączamy" pylon i piorun trach w golema. 2-3 razy to samo i po golemie.
_________________ "Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać." |
|
| Czw Lis 13, 2008 14:32 |
|
 |
Rod
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 25 Sty 2008 Posty: 3265 Skąd: Redania/Bolesławiec Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
 |
 |
Zapłaciłem bodaj Starszemu Druidowi aż 500 orenów za to, iż zdradził mi on, jak rozpętać burzę. |
Poprawka - Druid nie zdradza jak burzę wywołać, on ją wywołuje. Tak więc potrzebujesz tylko odgromnika.
_________________ Pragniesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźmina.
Grafitti na murze Katedry Prawa Uniwersytetu w Oxenfurcie |
|
| Czw Lis 13, 2008 16:58 |
|
 |
Arus
Poddawany Próbom
Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 34 Skąd: Wiocha Ostrzeżenia: 1/5 |
|
|
|
Sam miałem psikus:szukał mnie łowca głów,ale właśnie kupiłem sobie parę drobiazgów i została tylko walka na pięści.Z wielkim bólem uzbierałem ten tysiąc,a tu potrzebna kasa na odgromnik...Lepiej oszczędzać!
Gorzałt EDIT: Co to ma tutaj do rzeczy? Nie OFF-TOP'uj. Nikomu to nie potrzebne. Poczytaj regulamin.
_________________ Czasem jedynym argumentem ZDOLNYM PRZEKAZAĆ NASZE MYŚLI jest Ostrze Miecza...A Krwi Nie odmówi NIKT!!! |
|
| Pią Lis 14, 2008 15:10 |
|
 |
pablo
Doświadczony Wiedźmin

Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 380 Skąd: Lublin Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
 |
 |
Co to ma tutaj do rzeczy? Nie OFF-TOP'uj |
Chyba fakt wspomnienia odgromnika i zauważenie, że sporo kosztuje...
jarek136ns EDIT: Staramy teraz załagodzić przestrzeganie regulaminu co do małego offtopu, ale Pablo ten post niestety nie nawiązuje do głównego tematu ani nikomu nie pomaga.
_________________ "Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać." |
|
| Pią Lis 14, 2008 17:57 |
|
 |
Rod
Legendarny Wiedźmin

Dołączył: 25 Sty 2008 Posty: 3265 Skąd: Redania/Bolesławiec Ostrzeżenia: 0/5 |
|
|
|
 |
 |
Co to ma tutaj do rzeczy? Nie OFF-TOP'uj. Nikomu to nie potrzebne. Poczytaj regulamin. |
Czyj to w ogóle edit?
Z tego co pamiętam (może się mylę) ale odgromnik jest tańszy u krasnoludzkiego kowala.
jarek136ns EDIT: To edit Gorzałta.
_________________ Pragniesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźmina.
Grafitti na murze Katedry Prawa Uniwersytetu w Oxenfurcie |
|
| Pią Lis 14, 2008 18:30 |
|
 |
|