Wiedźmin Forum

Pełna wersja: Kościany Poker zawodowiec
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Zakończyłem gry w kości w części III, teraz powinienem powiadomić Zoltana. Niestety od długiego czasu nie mgę go spotkać. Gdzie go znajdę? Czy można to zadanie zakończyć w etapie IV.
Też miałam taki problem, nie masz się czym martwić : ) Jeśli skończyłeś to zadanie to możesz już grać z szulerami, nie musisz wcześniej zawiadamiać o tym Zoltana. Zadanie to można skończyć tylko w akcie IV. Poszukaj jakiegoś szulera (przyda się poradnik) i wygrywaj nowe rozgrywki :mrgreen: Powodzenia.
Edit: Rozumiem, że skończyłeś etap zawodowiec?
ja tez zakonczylem to zadanie ale na poziomie pocztkujacym. i tez nie moge znalesc zoltana :/
Dzięki, jednak problem polega na tym, że mimo wygrania odpowiedniej liczby partii ( o czym informuje mnie komunikat ) do momentu rozmowy z Zoltanem nie mogę zakończyć zadania. Dlatego mimo znalezienia szulerni i Kostera odmawia on gry. Obawiam się, że przejście do Aktu IV nie pozwoli mi na powrót do szulerni i znalezienie innych przeciwnikw.
hej o ile pamięć mnie nie myli to w domu Vivaldiego często go spotykałam! sprobuj tam zajrzeć. Nie wiem jak to jest jeśli ktoś dojdzie daleko w tego pokera bo niestety nie zajmowałam się hazardem Smile więc Zoltan mógł się w waszej sytuacji wynieść gdzieś indziej...
Często też łazi do strażnicy przy bramie, tam gdzie siedzi kapitan.
Dzięki za pomoc znalazłem rozwiązanie.
Faktycznie po informacji o wygranej odpowiedniej ilości partii nie trzeba spotkać Zoltana.
Ja zagrałem z Kosterą w szulerni. Wczesniej przed rozmową z Kosterą trzeba porozmawiać z Wykidajłą i nie dać się spławić Kosterze. Po rozgrywce automatycznie rozpoczyna się Kościany Poker Szuler.
Dzieki Triss

Rod

Ja tam sie nie bawiłem w granie w pokera, ograłem Vaskę, ogrodnika parę razy, Carmen i hazardzistę w "Misiu" a potem po prostu nie miałem na to czasu. Wolałem w karczach dołożyć "bokserom". Pokonałem Bezimiennego i innych, od początku gry żaden mnie nie drasnął Big Grin
Tak przedmówca, a na jakim poziomie trudnosci grasz? Ja gram na średnim, draskali mnie ale zawsze wygrywałem 8) . A jak Ciebie nie drasnęli, a grasz na poziomie srednim, lub trudnym, to jestem pod wrażeniem. :shock:

Rod

Gram na średnim a po rozpoczęciu walki bezlitośnie ich tłukłem Smile Albo od razu używałem wzmocnionego ciosu i koleś leży Big Grin
no to ciekawie Smile mi chyba nigdy nie udało się wygrać bez oberwania przynajmniej pare razy Smile teraz bedę grać na najtrudniejszym więc zobaczymy Big Grin
Gdzie jest "szuler z szulerni"?

Rod

Ja mogę już grać z szulerami, tylko, że wygrałem chyba z Jaskrem 4 razy, a nic nie pisało: Pokonałem Jaskra. Trzeba poszukać innych szulerów. Ale co do szulerni, to dołączam się do pytania. Gdzie jest ta szulernia?
Początek: Po ukończeniu: Kościany poker: zawodowiec
Zadanie: Wygrać z czterema graczami w kościanego pokera
Nagroda: stawka pieniężna w grze

W Wyzimie i okolicy jest kilku liczących się graczy w kości. Wygrana z nimi umożliwi grę z lepszymi zawodnikami.
1. Należy wygrać z trzema spośród najlepszej czwórki zawodników:
* Jaskier (Akt III i IV)
* Szuler z szulerni (Akt III)
* Chiradean (Akt IV)
* Duch (Akt IV)

GDZIE JEST TEN SZULER??? On mnie normalnie do szału doprowadzi. Muszę go spotkać by szybko na zbroje uzbierać. Gram w wiedźmina 3 raz i tym razem muszę go znaleźć!!!
Eldgar napisał(a):GDZIE JEST TEN SZULER???

Ludzie dlaczego boicie się korzystać z poradników. Szulernię znajdziesz na mapie w poradniku a Szulera przy stoliku po prawej stronie od wejścia. Wejdź do szulerni po zmroku, bo nikt nie prowadzi nielegalnych interesów w biały dzień :lol:
Stron: 1 2