Witam, jestem tu nowy, b.dokładnie przeglądałem większość postów ale nie znalazłem nic co by traktowało o moich dwu trudnościach. Jeśli jednak było już coś o tym, to przepraszam.
Po pierwsze, mam zadanie "Podejrzany: Vincent Meis" i mam udać się do magazynu w slumsach o północy. Byłem tam wielokrotnie o różnych porach dnia i nocy ale zawsze jest zamknięty, co z tym zrobić?
Po drugie, mam depeszę zwrotną od Vivaldiego do Yaevinna ale Yaevinn zniknął z miejsca z kręgiem, druidami i driadą. Gdzie on teraz może być?
Z góry bardzo dziękuję.
Oppath napisał(a):Po drugie, mam depeszę zwrotną od Vivaldiego do Yaevinna ale Yaevinn zniknął z miejsca z kręgiem, druidami i driadą. Gdzie on teraz może być?
W domu u pewnego krasnoluda. Zoltana, czy kogoś tam...
Nie. Yaevinn (czy tak jakoś) będzie w obozie szkoleniowym scoiatel... znaczy nieludzi... to jest na bagnach
Dzięki, poszukam.
Ale co z magazynem? "Może warto zobaczyć co się dzieje w magazynie w slumsach?" to mam napisane w ques'cie. Myślałem o kluczu, ale nigdzie nie mogłem takowego znaleźć.
Obóz szkoleniowy jest na pn-wsch. od wieży maga.
Magazyn będzie otwarty tylko o właściwej porze. Jeżeli jesteś kiedy trzeba wejdziesz bez problemu i klucza
Dzięki, teraz napewno znajde.
czyli o jakiej porze, jeśli mogę zapytać?
Z tego co pamiętam, choć mogę się mylić mowa była o północy. Jeżśeli wejdziesz tam, kiedy na zegarze będzie ta godzina uda się. Sprawdz tylko czy powiedziane było dzisiaj o północy, czy jak mi sie wydaje jutro.
Medytuj w karczmie do północy i idź prosto do magazynu.
szepcik napisał(a):Nie. Yaevinn (czy tak jakoś) będzie w obozie szkoleniowym scoiatel... znaczy nieludzi... to jest na bagnach
Tak, ale później przenosi się do krasnoluda.
Dzięki, udało mi sie wejść do magazynu.
To teraz lece z powrotem na bagna.
PS do czego służy sygnet straży miejskiej?
Oppath napisał(a):PS do czego służy sygnet straży miejskiej?
Napewno do tego żeby wejść do szpitala za free
Albo za brame na groble. Zalezy, czy Zygfryd Ci pomagal przy kuroliszku, czy nie.
Tyle, że mu pomagałem a strażnikowi szpitala dawno zapłaciłem ;p
Ale dzięki
Jak zdobyć wpis o echinopsach (czy jakoś tak) do bestiariusza?
Musisz kupić\zdobyć książkę.. jak do wszystkich potworów..
No tak, racja.
Mam jeszcze jedno pytanie, zebrałem dwugrot i miałem go oddać przewoźnikowi ale nie mam takiej opcji dialogowej.
Czy komuś się to przytrafiło?